728x90 AdSpace

 • NU RATA

  4 feb. 2019

  ANPA lanseaza platforma online pentru permisele de pescuit

  In urma dezbaterilor in legatura cu permisele de pescuit pe anul 2019, se pare ca a venit si anuntul oficial. Cei de la ANPA vor face posibila obtinerea permiselor de pescuit in mediul online cel mai probabil pana la sfarsitul perioadei de prohibitie (de altfel nici nu au motiv sa se grabeasca din moment ce se poate pescui in continuare in baza permiselor eliberate in anul precedent, 2018). Pe adresa noastra am primit anuntul aeesta, insa oficialul ANPA a evitat raspunsul la intrebarea care nu ne da pace multora dintre noi si anume, cum vom pescui pana ce vom avea unda verde la permisele online? Mai jos raspunsul la mail-ul nostru:

  pesucitladunare.ro: 

  Buna seara, in urma comunicatului de presa in legatura cu permisele de pescuit link aici: http://www.radioresita.ro/328899/permisele-anpa-valabile-tot-anul-iar-cele-pentru-apele-interioare-si-de-ses-pana-la-15-februarie-2019?fbclid=IwAR3t6N4m9XiHN294KKcwn2XHMz_WPgdcJMi4BGOsSjpk7UTIwnUAWin0Dng as vrea sa ma lamuriti cum se va proceda cu cei ce nu au apucat sa-si faca permise anul trecut din motive lesne de inteles: au fost plecati la munca in alta tara de exemplu, sau altii se apuca anul acesta de pescuit pe ape salbatice si vor sa renunte sa mai imbogateasca nejustificat patronii de balti.

  Petcu Alina, CONSILIER SUPERIOR ANPA:

  Buna ziua, ne pare rau pentru situatia creata si in speta pentru faptul ca in anul 2018 nu ati putut intra in posesia unui permis de pescuit de culoare albastra.
    Momentan pentru anul 2019  nu se elibereaza permise de pescuit recreativ, intru-cat ne aflam in cadrul procedurii de atribuire pentru emiterea acestora, si anume prin intermediul unui soft informatic , on-line.
    Pana la momentul in care ANPA va putea elibera permise de pescuit recreativ si implicit se va termina procedura de atribuire , pe habitatele piscicole naturale , Dunarea si bratele sale si Marea Neagra se va putea pescui recreativ, conform deciziei presedintelui ANPA nr. 454/18.12.2018 in baza  permisului emis in anul 2018. Celelalte permise emise in anii anteriori anului 2018 nu sunt valabile in anul 2019.

  Totodata, avem rugamintea de a urmari site-ul ANPA: www.anpa.ro, in vederea postarii detaliilor cu privire la eliberarea permiselor de pescuit recreativ pe anul 2019.
  Din pacate o data calendaristica estimativa nu va putem furniza , speram cat mai repede.

  Pentru alte informatii sau detalii cu privire la informatiile solicitate , nu ezitati sa ne contactati.

  Va multumim pentru intelegere,

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: ANPA lanseaza platforma online pentru permisele de pescuit Rating: 5 Reviewed By: Pescuit la Dunare
  Scroll to Top