728x90 AdSpace

  • NU RATA

    29 feb. 2016

    La Angel in Bucatarie: Bors de crap

    Ingrediente:   
    cateva capatani de peste                                                                
    1 caras
    1 crap de 1,5 kg                                                     ardei gras verde 
    ceapa
    ulei aromat cu rozmarin si piper sichuan 
    otet din vin cherry 
    un amestec de piper negru si chili 
    boia de ardei dulce 
    sare grunjoasa 
    apa.


    Complexitate: Medie

    Mod de preparare:

    Am taiat crapul in doua, unde se termina coastele si incepe coada apoi m-am apucat de filetat.
    Am filetat partea cu coastele si am taiat la baza sirei spinarii lasand coastele, scotandu-le ulterior cu un clestisor.
    Partea de la coada am filetat-o si crestat-o.
    Am pus la fiert legumele si capurile de peste inclusiv acel caras ratacit, pentru zeama de baza, am potrivit desare.
    Am scos legumele si bucatile de peste si le-am pasat.
    Am strecurat zeama, am pus-o din nou pe foc si am adaugat uleiul aromat, boiaua dulce de ardei, condimentele, am lasat un clocot si am adagat carnea de crap filetata, am acrit si dupa 5-10 minute am adaugat o mana de leustean verde tocat si am luat de pe foc.











    Lungu Angel FACEBOOK

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: La Angel in Bucatarie: Bors de crap Rating: 5 Reviewed By: Adrian Iordache
    Scroll to Top