728x90 AdSpace

 • NU RATA

  Despre...

    Cum a luat nastere acest site? Pai dupa primele partide de pescuit pe Dunare ce mi-au ramas in suflet am hotarat sa imi fac un blog in care sa postez pozele de la fiecare partida si sa fac si un scurt istoric al partidei doar pentru mine, fara sa fac reclama, fara sa-l promovez in vreun fel anume. Dupa primele 3-4 postari blogul a devenit popular, pescarii erau interesati de pescuitul pe Dunare, mai mult decat mi-am imaginat. Am inceput cu timpul sa scriu articole si sa ofer informatii dintre cele mai utile pescuitului pe Dunare, fara secrete si fara ascunzisuri. Fara locuri secrete ca deh..nu sunt nici primul nici ultimul care a descoperit un loc de pescuit pe Dunare si consider ca nu mai exista locuri virgine ci doar mai putin batute "de lume". Pe Dunare e loc pentru toata lumea!
    Datorita vizitelor din ce in ce mai dese ale pescarilor in cautare de tot mai multe informatii despre pescuitul pe Dunare, am hotarat sa extind blogul si sa-l transform ulterior in site.
    Aici vedeti rezultatele de-a lungul anilor petrecuti pe malurile batranului fluviu si nimic luat de pe internat sau din auzite. Momelile si monturile cat si tehnicile de succes, cu care noi avem rezultate vi le prezentam si voua cat mai in detaliu. Informatii si alte sfaturi utile le veti gasi pe toate in cadrul acestui site.
  www.pescuitladunare.ro este singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului pe Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii, actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Despre... Rating: 5 Reviewed By: Pescuit la Dunare
  Scroll to Top