728x90 AdSpace

 • NU RATA

  23 apr. 2020

  Roata Popularilor in atentia ANPA, ARBDD si AJVPS

  Astazi o sa ne abatem un pic de la "Dunare" si am sa va spun despre Roata Popularilor! Patru baieti pe numele lor Stefan MateiStreche DanielMihai Bogdan Andriescu si Alin Vasile s-au hotarat sa faca ceea ce ar fi trebuit defapt sa faca institutiile pe care noi le platim de ani de zile: populari in apele salbatice ale Romaniei. Si ce credeti? In mai putin de o luna au reusit sa mobilizeze atat pe cei din tara cat si din Diaspora sa doneze in cele doua conturi disponibile la sfarsitul articolului si au reusit pana acum sa stranga bani pentru minim 5 populari. Un gest foarte frumos a venit si din partea lui Baltacul.
  Am ales sa va spun despre el deoarece nu are nimic de castigat din nicio reclama si nu are nicio putere asa cum aveti voi MARILE INSTITUTII. Nu mai spun de multe alte magazine de pescuit. Dar Baltacul a ales sa doneze niste bani in primul rand pentru sustinatorii lui!!! Ati auzit domnilor de la ANPA?? Carora v-am platit ani de zile permise si nu am vazut nicio populare de peste pe nicaeri? Ati auzit domnilor de la ARBDD, care tot vreti sa puneti restrictii an de an in Delta Dunarii? Sa luam exemplu buclele de pe Sfantu Gheorghe care sunt inchise "pentru refacere biologica"?? Nicidecum! Daca ati fi facut populari nu mai era nevoie de nicio restrictie! Si nu ati mai fi dat in pescari cum facea fostul vostru guvernator ani la rand domnul M.M.! Ca pescarii sunt de vina pentru lipsa pestelui! Sa nu mai vorbim de decolmatari!! Cei de la AJVPS au mai miscat cate ceva pe Mures. Doar au cele mai mari taxe din Romania si era culmea culmilor sa nu se vada ceva acolo. Se plange lumea de ei la orice colt de "balta". Acum e timpul vostru sa aratati ca puteti face si voi ceva pentru Romania! Ca sa nu va mai arate pescarii cu degetul la orice pas! Daca voi nu ati fost in stare sa faceti ceva cu BANII NOSTRI, lasati pe altii care vor. Si deja in mai putin de o luna au reusit asta. Nu va cer sa donati la fel ca Baltacul in numele institutiilor pe care le conduceti. Va cer sa donati macar o suma cat de mica din banii pe care vi i-am platit atatia ani la rand! Pentru ca baietii acestia vor face treaba voastra, pe care voi trebuia sa o faceti (nu spun anual) din nou cu bani scosi de la noi din buzunar. ANPA trebuie sa le dea acestor baieti unda verde la autorizatii pentru a putea popula fara probleme apele Romaniei!!! Acum cativa ani la o faimoasa si singura televiziune de pescuit din Romania, ne era prezentat cum Xena Romaniei din vremea aceea facea populari pe rauri. Dar cum se desfasurau aceste populari? Cu peste INCHIRIAT!! Si anume dansa elibera pestele intr-un rau anume care era inchis de plasa pe o anumita portiune mica. Intotdeauna filma dintr-un unghi anume sa nu-si dea prostii seama! Dupa filmare pestele era scos si trimis din nou de unde a venit! Eh aici nu se va intampla lucrul acesta, baietii lucreaza cu toate dovezile pe fata. Si aveti mare gija sa nu va bateti joc de munca lor! Stim cu totii ce inseamna braconajul in Romania cum sunt pusi direct de catre institutiile vizate! Jandarmi, politie de frontiera si nu mai spun, barci cu inscriptii ARBDD pe mare la "pescuit" de sturion in timpul prohibitiei!! Nu mai vorbesc iar de buclede de pe Sfantu Gheorghe cand le-a inchis fostul guvernator total pescuitului dar ele erau plasuite la greu in prohibitie. Aveti gija si nu va bateti joc de munca acestor baieti!! Acum aveti sansa ca prin Roata Popularilor sa puneti umarul la schimbarea in bine a apelor salbatice din Romania.

  Ce inseamna mai exact Roata Popularilor? Ne spune Streche Daniel in randurile de mai jos:


   "Roata s-a pus in miscare. Si s-a pus bine de tot din prima."


  Ne-am amestecat in proiectul asta pescari de toate categoriile! Incepatori, profesionisti, baboieri, spiningari, etc. Suntem unii care nu ne vorbim de ani de zile! Dar nu ne-a pasat!Tragem toti la aceeasi caruta! Aici nu mai e vorba de ceva personal! E vorba de noi toti! De hobbyul nostru! De un lucru ce ne leaga pe toti: PESCUITUL!

  PUTEREA EXEMPLULUI:

  Cei din strainatate au raspuns incredibil de frumos!As putea spune ca au dat tonul!Dar nici cei din tara nu s-au lasat mai prejos!Fiecare cat a putut!Nu avem o cota minima sau maxima.

  Magazinele mari au raspuns si ele la actiunea noastra oferind sponsorizari.La fel si alti baieti minunati care de fiecare data ofera sponsorizari ptr chestii de genul asta.

  Pe viitor roata asta ar putea schimba multe!
  Poate pescarii nu vor mai trece nepasatori cand vor vedea un braconier.Poate nu vor mai cataloga pescuitul in prohobitie "pescuit de supravietuire".Poate se vor gandi de 2 ori daca se merita sa ia un peste sub dimensiune acasa!
  Poate vor intelege si altii ca daca noi am putut s-o facem ei sunt datori sa o faca!
  Nu obligam pe nimeni! Nu reprosam nimic nimanui! Fiecare face ce ii dicteaza constiinta!

  Raspunsul pentru unii oameni POATE il vom da peste cativa ani! Cand POATE se vor vedea niste rezultate! Cand poate copiii nostri se vor bucura de roadele nebuniei noastre! Nu se stie niciodata!

  DAR INCERCAM!!!

  Am renuntat sa mai asteptam! O facem de prea mult timp! Avem momentan fonduri pentru vreo 5 populari. Stiu...sunt mult mai multe de facut!Dar cu fiecare picatura pusa in plus putem umple paharul!

  CONTURI DE DONATII:

  BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ (BCR)

  RO76 RNCB 0749 1115 0766 0008

  Titular: VASILE ALIN-MIHAI

  SAU:

  BANCA TRANSILVANIA
  RO62BTRLRONCRT0281432401

  CONT EURO
  RO12BTRLEURCRT0281432401

  ING BANK 
  RO61INGB0000999905075629

  Titular: ANDRIESCU MIHAI BOGDAN

  ATENŢIE: în cazul transferurilor interbancare se percep comisioane.

  Pentru mai multe informatii cautati pe Facebook #Roatapopularilor  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Roata Popularilor in atentia ANPA, ARBDD si AJVPS Rating: 5 Reviewed By: Pescuit la Dunare
  Scroll to Top