24 aug. 2018

Din nou la Greaca

Posted by Adrian Iordache On 14:19
Dupa vreo doua partide unde am avut sa zicem... semi esec din cauza vremii si a Dunarii care ne-a cam dat batai de cap in ultimele 2 luni, iata ca a rasarit soarele si pe malul nostru. La inceputul acestei saptamani am plecat 3 zile pe Dunare (21-23 august 2018). Am avut parte de o partida reusita care a fost completata de vreme buna, cote mici si ape limpezi si peste care nu s-a lasat asteptat. Cel mai bine a mancat salaul. Tragea in oricare perioada din zi sau din noapte si pe adancimi diferite, momeala preferata fiind obletele pe care-l prindeam la undita. Viu sau bucatica nu conta. O stiuca si a facut si ea prezenta pe una dintre lansetele care asteptau salau. Carasii si somoteii au venit si ei in completarea unui bors de peste pe malul Dunarii. Nimic nu e mai bun ca pestele gatit la locul faptei. La crap am avut o singura trasatura la porumb dar ghinionul a facut sa se taie firul in prag. L-am simtit 10 secunde si...dus a fost. Va las sa va clatiti ochii in pozele de mai jos dar pana atunci nu uitati : Dunarea este pretentioasa dar nu ramane datoare pescarilor. Fir intins!

de Ionut SpiridonSite search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!