5 mar. 2017

EXPO Fishing & Hunting 2017

Posted by Adrian Iordache On 13:42
Targul Fishing&Hunting este Mecca pescarului impatimit. Daca simti chemarea, musai sa mergi. Nu ai cum sa ratezi acest episod care practic deschide sezonul de pescuit. De la an la an organizarea este din ce in ce mai buna, lucrurile par a se indrepta spre o normalitate cu parfum occidental. Standuri puse la punct, spatii largi intre ele sa poti sa mergi fara sa te calci in picioare, se simte mana de adevarati profesionisti a organizatorilor.


Ca si marfa expusa la targ, pot spune ca nu ai cum sa nu fii multumit! Noutati de top de la firme de renume, de la lansete de spinning, feeder, crap, somn, mulinete, fire si pana la barci si sonare.
Salutara ideea celor de la Rapture care l-au avut ca invitat de onoare pe campionul mondial la spinning Marco Iseppi pe care l-am si vazut la treaba la bazinul cu pesti, intr-o prezentare de exceptie.Zoran Wiener a fost si el prezent pentru prima data la targ impreuna cu cei de la Zeck Fishing (pescarii de somn stiu despre ce este vorba). Pentru cei care au dorit sa achizitioneze o pneumatica la un pret decent, cei de la Storm Boats au fost prezenti cu cateva propuneri intersante. Pentru cei mai pretentiosi dintre pretentiosii spinningari, Saint Croix au avut un stand unde cu adevarat iti lasa gura apa. N-a lipsit niciun model din toata gama din cele mai bune lansete din lume. Un regal!Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!