13 iun. 2016

In cautare de locuri noi...

Posted by Adrian Iordache On 18:45
Am sosit de la Dunare dupa o partida ce a durat mai mult de 48 h incepand cu Vineri si pana Duminica dimineata mai exact 10-2 iunie pe zona Calarasi. Am plecat mai mult in cautare de locuri noi, insa pestele nu a fost atat de cooperant. Am pescuit mai mult la crap si somn, facandu-si aparitia doar cateva moace pana in 1.5 kg. Apa usor tulbure, era pe crestere, am pescuit la adancimi de la 3 la 12-14 metri fara prea mare succes. Noaptea nici-o trasatura, am putut sa ne odihnim in liniste :)). Singurul peste notabil a fost prins de Dinu vineri la buchet de rame, un somn de ~3-4 kg pe o adancime de 12 metri. Pe sonar ne arata ca pestele era prezent in zona dar nu manca. Din informatiile de la alti pescari de pe zonele Oltenita-Giurgiu a fost cam aceeasi situatie, somni si crapi nu au intrat aproape deloc in acest weekend, au prins peste majoritatea care au insistat pe feeder. Pana la urmatoarea partida ramanem cu peisajele si cu o zona ce promite multe pe viitor! Fir Intins!


Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!