13 mai 2016

Mult a fost, putin a mai ramas

Posted by Adrian Iordache On 02:00
Mai sunt 12 zile pana se ridica prohibitia la pescuit pe apele de frontiera ale Dunarii. Cotele ne cam ameninta cu cresteri, momentan usoare iar asta inseama si ape tulburi (cam ceea ce se observa si in pozele de mai jos). Dupa multi pescari, ar trebui sa ne asteptam ca la "deschidere" crapul sa nu fie atat de pofticios pe cat asteptam noi. Din experienta, am prins crap pe apa mai tulbure decat atat, dar evident erau cam vreo 7-8 grade in plus ale apei. Unul dintre pestii activi  si prezenti la capatul firului nostru va fi somnul, iar cei ce vor alege ca metoda de pescuit la feeder sigur vor avea rezultate. Dupa atatea ploi care au fost, si care se mai anunta, trebuie sa ne asteptam la sleauri si drumuri grele pentru cei ce aleg optiunea de ajuns la Dunare cu masina (se stie ca locurile bune de pescuit sunt si cele mai greu accesibile). Pana atunci ramane sa privim pozele care au fost facute in zilele 11-12 Mai si sa pornim AMR-ul!

                                                                    CERNAVODAOLTENITA GREACAFoto: Florin Macinic & Ady Filimon

Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!