29 feb. 2016

La Angel in Bucatarie: Bors de crap

Posted by Adrian Iordache On 12:55
Ingrediente:   
cateva capatani de peste                                                                
1 caras
1 crap de 1,5 kg                                                     ardei gras verde 
ceapa
ulei aromat cu rozmarin si piper sichuan 
otet din vin cherry 
un amestec de piper negru si chili 
boia de ardei dulce 
sare grunjoasa 
apa.


Complexitate: Medie

Mod de preparare:

Am taiat crapul in doua, unde se termina coastele si incepe coada apoi m-am apucat de filetat.
Am filetat partea cu coastele si am taiat la baza sirei spinarii lasand coastele, scotandu-le ulterior cu un clestisor.
Partea de la coada am filetat-o si crestat-o.
Am pus la fiert legumele si capurile de peste inclusiv acel caras ratacit, pentru zeama de baza, am potrivit desare.
Am scos legumele si bucatile de peste si le-am pasat.
Am strecurat zeama, am pus-o din nou pe foc si am adaugat uleiul aromat, boiaua dulce de ardei, condimentele, am lasat un clocot si am adagat carnea de crap filetata, am acrit si dupa 5-10 minute am adaugat o mana de leustean verde tocat si am luat de pe foc.











Lungu Angel FACEBOOK

Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!