30 dec. 2015

Ultima partida de pescuit pe 2015, Cernavoda

Posted by Adrian Iordache On 09:18
Ultima partida de pescuit pe 2015, s-a desfasurat la Cernavoda, canalul cu apa calda pe data de 28 Decembrie. Am ajuns pe la ora 2:00 am iar pescuitul s-a desfasurat mai mult pe feeder, dar si la rapitor cu pestisor viu. La feeder am dat cu cosulete de 90-100 gr, deoarece era curent puternic iar pe capat nu vroia decat la 0.12. Toata noaptea nu faceam fata la doua feedere, momeala de baza fiind viermusii. Recunosc ca pentru mine a fost prima data cand am pescuit la feeder, totusi pescuitul de finete nu intra in planurile mele pe viitor si nici nu pot spune ca imi place asa de mult. Platica, morunas si un ciortan (sub kil) ne-au tinut in priza toata noaptea. Multi nici nu i-am mai bagat in juvelnic! La pestisor am avut o singura trasatura, care cand am scos-o firul era taiat, semn ca fusese o stiuca! Cum s-a luminat, deja trasaturile incepusera sa se rareasca. Ziua trage foarte rar. Afara erau inca 12 grade, dar odata cu racirea timpului o sa mearga mult mai bine. Va urez un an nou plin de capturi si fire cat mai intinse. La multi ani!!!


Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!