6 dec. 2015

Pescuit la Dunare 5 Decembrie 2015

Posted by Adrian Iordache On 15:40
Dupa ploile care s-au abatut asupra tarii noastre din ultima perioada, am iesit sa facem o partida de pescuit la Dunare la crap. A fost o partida scurta de o zi, unde am incercat sa pescuim la porumb si mamaliga numai la butuci pe diferite adancimi insa fara rezultate. Sonarul ne arata ca pestele era intre ape. Apa are 8 grade si este tulbure (dar s-a mai limpezit fata de saptamana trecuta) si usor in scadere. Am prins o zi frumoasa dar putin cam...friguroasa. In functie de vreme s-ar putea sa mai iesim de 1-2 ori la crap pana la sfarsitul anului.


Selectati 1080p pentru o calitate mai buna!!!


Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!