9 nov. 2015

La Dunare 7-8 Noiembrie 2015

Posted by Adrian Iordache On 16:27
Am fost pe Dunare in weekendul trecut, initial vroiam sa mergem la Greaca, sa tinem masina langa noi, daca tot aveam de gand sa stam peste noapte, ne am gandit ca mai bine se doarme in masina la caldurica :)). Am trecut de Domeniul Greaca, iar cand mai aveam cam 500 de metri pana la dig, baietii care arau pamantul, ne au vazut si au zis sa fie baieti pana la capat, au bagat plugul pe drumul principal si mai treci cu 207-le daca poti...am facut cale intoarsa, si am incercat sa intram pe la urmatoarea intrare la iesire din Greaca. Drumul bun..pana coborai valea (pt cine cunoaste) de acolo era arat drumul principal vreo 200 de metri. Singura varianta era sa o luam pe camp...dar fara un 4x4 nicio sansa.
Era deja ora 12 si in cele din urma ne-am intors din drum si ne-am dus spre Oltenita, unde am si facut noapte alba si calda totodata, (am facut foc de tabara pe baza de centrala :))) cort nu aveam, saci de dormit nici atat...noroc ca am luat barca si motorul (care nu erau in plan, deoarece vizam un pescuit la stationar la crap si salau) sa putem ajunge pe un loc daca nu bun de pescuit, macar linistit, cu toate ca in alte dati a fost un loc destul de "productiv"! Am incercat la crap in butuci la patratica si porumb,am si nadit cu boabe, iar la salau cu pestisor viu, toata noaptea de pe mal..rezultatul: 2 salaiasi la 500 gr..."vedeta" partidei a fost totusi o platica de 1.5 kg luata imediat cum s-a inserat, la rame rosii. Probabil ca mai luam, dar nu am bagat in seama toate trasaturile anemice, la fel cum fusese si la platica aceasta...


Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!