19 oct. 2015

Oltenita 18 Octombrie 2015

Posted by Adrian Iordache On 20:29
Am fost Duminica la o partida scurta de cateva ore pe Dunare in cautarea crapului, dar mustaciosul nu si-a facut aparitia, am pescuit in mal, in gropi,in prag etc..apa era in crestere si venea cu mizerie ceea ce inseamna ca il deranja acest lucru si de aceea cred ca nu a mancat. In schimb eu si Dinu am avut pregatite cate o lanseta la somn,care evident au salvat ziua. Am prins 6 somotei dintre care 2 trecuti un pic de 2 kg. Au tras la buchet de rame si pestisor viu! Nu s-a prins crap mai pe nicaieri, multimea de pescari cu care ne-am intalnit la sfarsitul zilei in port, ne-au confirmat acest lucru. Salaul si somnul merg bine in perioada aceasta...momentan!


Dinu in actiune cu un somotel

Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!