4 sept. 2015

Insula Mare a Brailei 31 August - 2 Septembrie

Posted by Adrian Iordache On 10:51
Am fost 3 zile in Insula Mare cu speranta ca nu va fi caldura de data trecuta si exact de ce mi-a fost frica nu am scapat :) Situatia aproape trasa la indigo! Pestele nu a prea fost cooperant, cate putin din fiecare: salau, stiuca (la pestisor viu) caras si somotei (printre care si primul luat la clonc in jurul la 1 kg). Crapul nici macar nu sarea, apa clocotea iar afara abia respirai. Tantari putini si putina matasea broastei in apa, insa din aceasta cauza apa era un pic cam tulburica.

 

 

 


 de Marian Vilcu

Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!