7 sept. 2015

In continuare nu se poate pescui pe Dunare

Posted by Adrian Iordache On 17:51
UPDATE 07.09.2015
In continuare nu se poate pescui pe Dunare din cauza verdetei. Motivul este ca la temperaturile acestea ridicate, si cu Dunarea sub cote, apa clocoteste, iar de pe fund se descompune flora subacvatica, se duc radacinile, plus mizeriile care vin de pe celelalte rauri etc... Mai dureaza pana spala Dunarea in amonte si pana se depune toata mizeria, cu aproximatie undeva la sfarsitul lunii, automat cand se va mai raci si apa, sa scada undeva la 20 de grade. Singurul loc neafectat a ramas Delta Dunarii pe toate cele 3 brate, se poate pescui in conditii excelente iar la Braila pe bratele Macin si Valciu, in conditii cat de cat mai ok, este si acolo matasea broastei dar mai putin. In shimb pe restul Dunarii din momentul impactului cu apa la monturii si pana pe fundul apei, se umplu firele numai de verdeata ca in imaginea de mai jos! Precedentul articol legat de aceasta problema il gasiti aici.Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!