24 aug. 2015

Greu cu pescuitul...

Posted by Adrian Iordache On 16:05
Cam de doua saptamani, in diverse locuri pe Dunare, au inceput sa se depuna pe fire verdeata asa zisa "matasea broastei" care este un inconvenient pentru pescuitul la lanseta. Asta se intampla si pe zonele Oltenita, Giurgiu, Calarasi, Cernavoda, Facaieni, Bratul Borcea etc iar pescuitul este aproape impracticabil, indiferent la ce distanta lansam. Acest lucru se datoreaza nivelului scazut al apei, iar din cate se pare inca o sa mai tina ceva timp, Dunarea venind tare in scadere de la unguri.


Pozele au fost facute recent la Oltenita, iar firele arata asa dupa doar 5 minute de stat in apa.Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!