9 iul. 2015

La Dunare in Insula Mare a Brailei

Posted by Adrian Iordache On 14:40
Am fost 3 zile in Insula Mare a Brailei in perioada 6-8.07.2015. Rezultatele au fost mult sub asteptari. Pestele a fost doar intre ape nu a mancat la nimic, urma sa vizam crapul partida aceasta. Am nadit dar fara rezultate. La somn am incercat cu de toate lipitori, rame negre, coropijnite, la clonc...nimic..doar 2 somotei la lipitoare eliberati ca oricum erau sub kil. Baza era doar feederul, unde colegul meu prindea platici de 5-600 gr, dar doar pentru activitate.Malul era plin de pescari insa nimeni nu luase mai nimic... Ne propusesem sa stam pana vineri insa caldura aproape insuportabila (au fost peste 40 de grade, iar la umba abea respirai) "terapia" de tantari care erau non-stop, si mai ales lipsa de activitate a pestelui ne-au trimis acasa mai devreme cu 2 zile. Intr-un sondaj facut pe grupul de facebook al siteului, membrii din toata tara au spus ca in ultima parte a lunii iunie si prima parte a lunii iulie pestele nu a mancat aproape deloc!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Selectati 720/1080 p pt o calitate mai buna


 


Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!