9 iun. 2015

TAXA rampa Oltenita

Posted by Adrian Iordache On 14:00
In aceasta dimineata am primit o informatie conform careia, in curand se v-a percepe taxa pentru lansarea barcilor la apa in portul Oltenita. La aceasta ora sunt muncitori care curata si amenajeaza rampele insa nu ne-au oferit informatii de cand se va incepe taxarea! Din cate am aflat, rampele nu mai sunt detinute de primarie ci au fost cumparate de cineva sau date catre concesionare unei anumite persoane. O sa incercam sa cerem Hotararea Consiliului Local sa vedem daca s-a aprobat asa ceva mai intai iar apoi vom mai vedea ce ramane de facut! Un lucru este clar: Vor sa se imbogateasca pe spinarea noastra! Nu mai stiu nici ei din ce sa mai scoata bani ! Vom revenii cu amanunte odata ce aflam mai multe despre aceasta situatie!

UPDATE!

Se pare ca cei care ne-au transmis aceasta informatie (adica muncitorii), au fost si ei prost informati la randul lor! Se pare ca nu va fi vorba de nicio taxa ci doar de modificarea rampelor, de catre primarie pentru un transport important, care v-a trebuii sa care niste materiale cu gabarit depasit si care nu se pot incarca in portul obisnuit!

Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!