14 iun. 2015

Somni pe Dunare, 12-14 Iunie 2015

Posted by Adrian Iordache On 22:37
Un nou sfarsit de saptamana, ne aduce evident, o noua partida de pescuit pe Dunare. Apa mult in scadere, in ultimele 5 zile scazand mai bine de 3m. Am plecat de vineri pana Duminica. In ciuda acestei scaderi bruste, este de mirat faptul ca pestele, totusi venea in mal noaptea sa manance. Am vazut si crap dimineata sarind tot in mal. Am reusit sa pun in barca 2 somni de 5 respectiv 6 kg, + alte 2 rateuri si o ruptura (a intrat la butuc, nu am mai avut ce sa ii fac). Ziua merge foarte bine carasul si platica la undita, insa noi nu am insistat foarte tare pe acest lucru.Noaptea tragea salaul pe mal la lansete insa nu era nimeni sa traga de ele pentru ca toti eram in barci pe apa :)). Pana am plecat am mai prins alti 3 somotei in jur de 1.5 kg! Pestii au mancat cel mai bine la ficat si rame, pe fundul apei.

Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!