2 iun. 2015

Pescuit la Dunare 1 Iunie 2015

Posted by Adrian Iordache On 17:09
Duminica seara ne-am intors din prima partida dupa prohibitie, un prieten (care nu a fost cu mine niciodata la pescuit) ma intreaba daca nu cumva as vrea sa merg si maine (adica luni) la pescuit :))). Nu a trebuit sa imi zica de doua ori, iar la ora doua noaptea am taiato din nou la Dunare :))) Locul unde am campat acum este mult sub ape. Dunarea a crescut 2 metri in weekendul acesta, si a intrat mult in padure, majoritatea locurilor de pescuit fiind inundate, insa oricum partida s-a desfasurat doar din barca. Am ajuns pe loc, am aruncat 3 lansete si... am adormit instant :)) eu eram nedormit de mai bine de 48 de ore. Cam la o ora ma trezeste o lanseta care era sub mine (asta a fost norocul meu ca nu a luato direct in apa) a fost un dril pe cinste cu un somn destul de mare, pe care acum era langa barca, in secunda urmatoare era deja la 5-6 metri distanta. A luato direct spre copac, nu am mai avut ce sa fac decat sa strang tamburul si sa sper ca nu rupe...ceea ce s-a si intamplat. Pana la ora 2 cand am plecat am mai luat 4 somotei, dintre care unul in jurul a 3 kg!
                                  Somn pe Dunare din barca! (pt o calitate mai buna selectati 720p)
Somotel eliberat


Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!