18 iun. 2015

Pescuit de 12 ore, noaptea pe Dunare 17-18 Iunie 2015

Posted by Adrian Iordache On 18:11
Am evadat ieri de la munca, cu inca un prieten unde altundeva daca nu la..........Dunareee!! Ati ghicit! Am fost undeva la "granita" Oltenita/Giurgiu, 2 barci, 2 motoare, 2 persoane, aceeasi directie :)) in glisaj spre locul de pescuit! Partida scurta de 12 ore pentru ca a azi de dimineata trebuia sa fim iar la munca ori facultate! Ne-a scapat Dumnezeu de ploaie, desi Busu' ne speriase cu o seara inainte! Apa este destul de scazuta si scade in continuare. Vantul a batut toata noaptea ceea ce ne-a cam ingreunat treaba :))) Somnul fata de partidele trecute, zilele acestea il gasim in larg, pe senal (aici sta oricum tot timpul) sau in gropi. Avatul, salau si carasul ii gasim in mal! Am vazut si sarituri de crap la distante de 20-25 m de mal ceea ce inseamna ca si mustaciosul sta cam in al 2-lea prag sau in gropi. In 2-3 zile apa va incepe sa creasca iar, usor! Apa este un pic cam tulburica insa buna de pescuit. Aseara doar 3 trasaturi, surclasate cu o ruptura (fir textil cam de 0.50, nu l-am cumparat, mi l-a dat un prieten si nu scria exact dimensiunea), unul mic sub kil si altu' mai mare luat! Am pescuit doar cu rame negre si ficat! La odihna cu noi, ca de maine suntem iar pe el pana duminica! Doamne ajuta! Fir Intins!


                                                                       LA DUS!


Yamaha 5cp 2tp vs Selva 4cp 2tp

Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!