8 iun. 2015

Oltenita 5-7 Iunie 2015

Posted by Adrian Iordache On 17:47
Weekend-ul trecut am fost la Oltenita, insa rezultatele s-au lasat asteptate. Apa era stationara, iar in unele locuri era intrata in padure. Pestele a mancat in mal, si chiar in padure (s-a prins peste chiar pe locul unde cu o saptamana in urma aveam cortul pus :))! Eu am preferat sa pescuiesc la adanc in gropane, la somn cu rame si ficat, poate poate pica ceva mai mare insa nu a fost asa. Singura trasatura buna a fost chiar prima, vineri seara cand am ajuns, si s-a lasat cu ruptura, apoi am mai avut 2 rateuri si unul cam de 1 kg luat asta in interval de o ora. In schimb am reusit sa prindem cativa strapazani intre 0.5-1 kg, (cei sub 1 kg eliberati) la pestisor viu si la 1-2 metri de mal la apa de maxim 1 m adancime, platica la feeder si cateva moace intre 1-2.5 kg care ne-au facut deliciul la masa de sambata seara. Pestele a mancat mai mult spre seara si noaptea, ziua mergea doar la feeder platicuta palmasa. Din cate se pare toata saptamana aceasta Dunarea va fi pe scadere iar de weekendul viitor sa ne asteptam iar la rezultate! Insa nu o sa se poata campa deoarece o sa fie inca mocirla in padure, abea peste doua saptamani cred ca se usuca si se v-a putea intra si cu masina si sa si campam pe locurile din padure! Fir Intins!
Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!