8 mai 2015

Poze Dunare 2010-2013

Posted by Adrian Iordache On 20:08
Dupa cum bine stiti, (unii dintre voi) acest site l-am lansat in ianuarie 2013, sub denumirea de www.pescuit-la-dunare.blogspot.ro, iar in februarie 2015 am trecut la www.pescuitladunare.ro. La momentul acelei proceduri s-au pierdut cateva poze si postari iar acum le postez din nou. In plus, voi pune si poze cu iesiri incepand cu anul 2010 de cand am inceput sa pescuiesc pe dunare si pana in 2012 inclusiv, cand nu exista acest site. Intre timp, pregatiti-va sculele pentru ca au mai ramas 17 zile pana la ridicarea prohibitiei pe zonele de frontiera ale tarii. Pana atunci voi mai posta doua iesiri din delta din 2011 si 2012.

Prima iesire dupa prohibitie, Spantov-Oltenita Mai 2011Prima iesire dupa prohibitie, Alionte, Bentu, Cernavoda Mai 2012


2010-2013


Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!