18 mai 2015

Delta, Murighiol-Uzlina, 2012

Posted by Adrian Iordache On 19:10
Va spuneam saptamana trecuta despre perioada din delta in anul 2011 aici. In urmator, am ales acelasi loc, si aceeasi perioada, adica “bucla” de la Uzlina, jumatatea lunii Septembrie, insa de data aceasta partida a fost una de 4 zile. S-a prins foarte mult caras atunci, la sheffield pana in 500 gr, iar ca pesti punctabili sa zic asa au fost 2 ciortani cam la 2 kg si un somn  de aproximativ 4 kg luat in prima zi la buchet de rame.

Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!