20 mai 2015

Capturi record pe Dunare - Partea I

Posted by Adrian Iordache On 18:53
Se spune ca cel mai mare somn pescuit in Delta Dunarii, cantarea 400 kg. Tot aici a fost prins cel mai mare salau, de 21 kg. Pana aici totul ok, insa lipsesc dovezile. Astazi am sa va arat cateva dintre capturile reusite de pescari in ultimii ani pe Dunare. Poate ca nu sunt cele mai mari, insa sunt demne de luat in seama. Cu dovezi evident :D

Incepem cu germanul Alexander Freithoff. In 2008 la Caras-Severin (Moldova Noua), somn 99 kg, 220 cm prins la blinker.

 

Alin Gabriel, Ianuarie 2015, Salau 13.9 kg la grub maro inchis.Iunie 2009 Crap 25 kg, luat in Delta Dunarii pe "bucla" de la Uzlina, a intrat la patratica.
Ionut Spiridon, Crap 9 kg, 2014 la Greaca, luat la porumb uscat.


Kostler Teo,Platica 4 kg, 2014 la Oltenita Sorin Dinu, Cteno 23 kg, 2006 la Corabia, intrat la 2 boabe de porumb


Sorin Ionescu, Amur 23 kg, septembrie 2012 la Gostinu, luat la porumb preparat.
VA URMA!


Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!