15 mar. 2015

De la Dunare...

Posted by Adrian Iordache On 15:18
Pana anul trecut inclusiv, aveam cel putin 2-3 iesiri pana in prohibitie pe Dunare, insa de fiecare data rezultatele au fost aproape nule (exceptie facand Delta Dunarii). Anul acesta vremea si cotele Dunarii m-au tinut in casa. Cand aveam pregatita o iesire in weekend, deja se anuntau ploi, iar cotele destul de mari au contribuit si ele la gandul "mai bine ma las". Am sa imi iau revansa in Delta unde voi pleca in curand, intr-un loc nou, sper. Pana atunci va las sa savurati din imagini de la Dunare din anii anteriori, mai exact 2010-2012 (dinainte sa lansez site-ul), imagini ce fac parte din partide de care va voi povestii probabil in prohibitie cand avem ceva de stat in case! Locurile sunt in zonele Calarasi, Giurgiu, Cernavoda!

Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!