13 mar. 2015

ANUNT IMPORTANT: PERMISE ANPA

Posted by Adrian Iordache On 14:51
Dupa discutiile care au fost anul trecut, in legatura cu permisele de pescuit, ca nu se mai printeaza etc... stiti foarte bine... Se pare ca cei de la ANPA  in vara anului trecut au luat la mana chitantele platite in anii precedenti respectiv 2013-2014, au verificat cine nu are permis, iar apoi au printat permisele fara sa anunte public acest lucru (cum au stiut totusi sa anunte ca: "Momentan nu mai facem permise"). Cand i-am intrebat personal fata in fata ieri (12.03.2015) de ce nu au facut lucrul acesta, mi-au raspuns sec, citez: "Pai da' ce domne, trebuie sa stau eu sa sun pe fiecare imparte sa vina sa isi ia permisul sau sa stau sa pun pe net". Asa ca va anunt eu. Cei ce nu aveti permise de pescuit fizic ( ma refer aici la cardurile in sine- img. de jos) mergeti si ridicatile de la ANPA. Sunt toate acolo! Poate le faceti si o reclamatie...eu le-am facut. Am permis din 2012, insa am intampinat alte probleme la ei...


Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!