14 ian. 2015

Grafice Delta 2014

Posted by Adrian Iordache On 22:44
Mi s-a pus pata intr-o zi cu soare din acest an, sa fac grafice pentru iesirile din delta ale anului 2014. Ce mi-a iesit vedeti mai jos. De fapt nu este nimic uimitor, doar concluzii care confirma realitatea. Le-am facut pentru mine, dar m-am hotarat sa vi le arat si voua dragi prieteni, ca poate intereseaza si ajuta pe cineva.

 

 

Concluzia concluziilor: Nu trebuie mers in delta la cota mai mare de 250, mai ales cu apa in crestere, Daca depaseste 300 este deja prea mult iar rezultatele scad simtitor. Este recomandat ca in delta sa se mearga cand e cota pana in 200.

Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!