27 ian. 2015

ARBDD 2015

Posted by Adrian Iordache On 22:22
Nu s-a schimbat nimic fata de anii anteriori, in legatura cu permisele de pescuit.Preturile sunt aceleasi ca si pana acum:

Permisele de Intrare si Pescuit:
5 Ron/zi, 15 Ron/saptamana, 30 Ron/an , de persoana,fiecare permis in parte. Tariful nu se aplica pentru copii, elevi, studenti, pensionari, veterani de razboi, fosti detinuti politici, urmasii eroilor martiri si ranitii din Revolutia din decembrie 1989.
Permis acces ambarcatiuni:
100 Ron/ambarcatiune/an
20 Ron/ambarcatiune/sejurPermis acces auto:
100 Ron/autovehicul/an
10 Ron/autovehicul/zi


Pentru cei ce doresc sa isi plateasca permisele din alte localitati,ci nu din delta (Tulcea, Murighiol) aveti un link cu conturile unde se vor efectua platile aiciSite search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!