19 nov. 2014

O ultima strigare: Bentu/Saltava

Posted by Adrian Iordache On 18:45
Am fost in perioada 8-9 noiembrie la Bentu Mare si Saltavele, insa cand am ajuns acolo ni s-au risipit toate sperantele. Am incercat prima data sa ajungem pe canalele de la Saltava sambata de dimineata insa pe o lungime de 6 km cat tin Saltavele, se gaseau doar 5 locuri de pescuit (din cauza stufului)...evident ocupate. Am plecat apoi spre Bentu, ajunsi aici am gasit un singur loc de pescuit pe toata balta, unde ne-am si asezat. Era un singur loc deoarece din cauza cotelor apelor bratul Borcea era crescut si nu se retrasese inca apa de pe Bent. A doua zi am revenit la Saltava sa incercam sa dam la stiuca insa fara nici un rezultat.Ne-am ales doar cu o prajeala de babusca si rosioara pe care am prins-o la undita. Concluzie, un an foarte prost pe dunare! Poate cel mai prost din 2007 incoace, cu ape mari,tulburi si cote instabile!
Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!