23 sept. 2014

Noutati din Delta

Posted by Adrian Iordache On 15:07
La 5 zile de la intoarcerea din delta,si la insistentele unor prieteni,am plecat din nou pe acelasi loc pentru 4 zile in perioada 18-21 septembrie in delta pe bratul sf. Gheorghe,dar de aceasta data a fost esec total.Am prins apa foarte mare si in crestere,tulbure si pestele nu a vrut deloc sa manance.Am reusit totusi sa prindem 9-10 kg de caras,somotei,caracuda,ciortan si strapazan,insa crapul nu a tras decat o singura data in prima noapte si aceea a fost ruptura.Apa crestea vazand cu ochii iar in ultima zi ne-am trezit ca apa a ajuns pana la cort.In functie de cotele dunarii si daca se va mai retrage apa, voi mai incerca o partida de 5-6 zile la crap in delta in luna octombrie.Deocamdata cotele de saptamana aceasta ne indica faptul ca sunt foarte putine locuri de campat prin delta iar pe dunare in general cred ca nici nu se mai pune problema,asa ca trebuie sa mai asteptam!
Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!