28 iul. 2014

Oltenita 25-26.07.2014

Posted by Adrian Iordache On 10:49
Am plecat de joi seara la oltenita si am ajuns in jur de ora 23, moment in care ne-am si apucat de pescuit. Am prins bine in noaptea respectiva, cam 6-7 moace. Pana la finalul partidei am reusit sa capturam 14 somni intre 1.5 si 2.5 kg,+ altii care aveau sub 500 gr si pe care i-am eliberat. Pe timpul zilei nu a tras deloc, am si schimbat locul de mai multe ori, nici macar platica, care era la ordinea zilei in alte dati. Probabil a fost si din cauza caldurii afara au fost aproape 40 de grade de nici nu puteam sa punem mana pe lansete :)), iar apa este foarte calda, are ~ 24 de grade!
Partida s-a desfasurat doar din barca in 2, eu si cu Fox! Locuri pe mal sunt din ce in ce mai putine din cauza ca a rupt dunarea mult din el, acum 2 ani locul pe unde puteam merge cu masina in padure pe malul dunarii acum nu mai exista. Deci cu masina nu se mai prea poate intra decat vreo 200-300 de metri dupa ce se coboara digul.
Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!