12 iun. 2014

La pescuit - zona Ulmeni

Posted by Adrian Iordache On 20:01
Duminica seara am plecat la dunare, mai mult pentru a vedea situatia apei, si nu neaparat pentru pescuit. Am stat doar o noapte pana luni dimineata, timp in care am prins 2 platici si un strapazan, problema a fost ca am dat pe intinsura. Cam la 50 de metri de mal, apa avea 1 metru, iar la 90-100 metri de mal se afla senalul navigabil. Apa era scazuta cu 2 metri fata de acum doua saptamani, este mult mai limpede, iar pestele a inceput sa mai miste. Au fost oameni care au spus ca au prins bine cu 2-3 zile inainte. Digurile deocamdata sunt inchise din cauza viituri, dar se vor deschide in 2-3 saptamani,sper eu. In padure colcaie apa, deci slabe sanse sa se intre cu masina pana in iulie. Locul unde am fost eu e drumul pietruit pe dig si nu am avut decat 20 de metri de parcurs prin padure pentru a ajunge la dunare,deci nu au fost mari probleme, noi am vrut sa mai inaintam dar era bariera pusa pe dig si din aceasta cauza am oprit in locul respectiv.
Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!