26 iun. 2014

Delta 20-22 iunie 2014 - Murighiol

Posted by Adrian Iordache On 21:08
Asa cum ne-am obisnuit in ultima perioada, cand se anunta toate culorile de coduri galben,verzi ,rosii sau viituri cu coduri tot la fel pe culori,asa ne-am hotarat sa plecam si noi in delta vreo 3 zile,si am plecat de vineri pana duminica pe bratul sf. Gheorghe, mai exact pe bucla de la Uzlina.Din cauza faptului ca apa era crescuta si cu mult bradis in zona malului, erau foarte putine locuri de pescuit dar si de campat.Apa se retrasese din padure doar de 4-5 zile,iar pamantul era umed si namolos.Ne-am apucat de pescuit fara sa nadim,(pentru 3 zile,am zis sa luam decat strictul necesar si sa pescuim la ghici)am pus 4 lansete pe crap,pe boabe tari si boilies,si il asteptam pe dumnealui, crapul, sa apara.Si pana la urma nu a aparut deloc,am incercat sa pescuim langa mal,la distanta,la plantat ( zona in care dadeam nu avea deloc curent,lansam 70-80 de metri si ramanea plumbul pe locul unde cadea),la pomi,in praguri, nu a vrut deloc sa manance.In schimb am luat aproape 20 de kg de caras,la 3 lansete, la rama rosie,viermusi si pufulete,asta pe timp de zi,iar noaptea prindeam cate 20-25 de bucati de somotel dintre care am retinut doar 2 trecuti de 5 - 600/gr.Era foarte mult puiet iar cum aruncam nu cadea bine jos ca o si lua.A mai fost o echipa exact in aceeasi perioada,doar ca ei au stat pana marti si au fost mai sus de dunavat pe dunarea noua, la fel si ei au dat dupa crap si nu au luat decat unul singur de 4 kg.Cu delta mai avem un pic de asteptat pentru ca apa este nu tulbure, ci foarte tulbure inca,chiar daca este in scadere.

Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!