18 mai 2014

Pescuit la Oltenita 16-18 Mai 2014

Posted by Adrian Iordache On 18:12
Pe 15 mai s-a ridicat prohibitia pe zona de frontiera iar pe 16 aveam planuita prima iesire. Abea asteptam sa ajungem pe dunare. Dupa o lunga asteptare, plecasem cu gandul ca il rupem pe peste si pana la urma ne-a rupt el pe noi. Apa era crescuta si tulbure, iar vineri seara se anuntase cod portocaliu de inundatii. In 2 zile a crescut apa in jur de 1 metru si era cum nu se putea mai bine. Am avut totusi un alitat si anume vremea ca a tinut cu noi. Pesti s-au prins doar 3 somotei de pe mal pana intr-un kg, in rest nicio alta trasatura! Accesul auto este impracticabil deocamdata din cauza ca dunarea a intrat in padure si a ajuns pana la diguri! Se pare ca va mai dura cel putin 3-4 saptamani (asta daca nu mai ploua) pentru ca, cotele sa scada, apa sa se lipezeasca (deocamdata vine murdara si are culoarea cafelei cu lapte) si sa putem pescuii cat de cat bine. Una peste alta, a fost o iesire frumoasa, si plina de "aventuri"!!!
Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!