25 mai 2014

Pescuit la Dunare 24-25 Mai

Posted by Adrian Iordache On 23:15
Am plecat ieri dupa-amiaza la oltenita,si am ajuns in jur de ora 4, am cautat 2 ore un loc sa pescuim, dar in zadar. Apa a inundat pana la dig. Pana la urma am gasit malul mai inalt pe un canal din zona, unde am putut sa ne lasam bagajele. Am pescuit pe canal, pe dunare,la apa statuta,in curent, structuri in apa (care nu prea mai sunt ), 3 insi. Nu a tras deloc, l-am incercat pana si la fine 0.18 si nu a tras absolut nimic. Imaginile de mai jos confirma faptul ca trebuie sa mai asteptam cel putin o luna pana vor scadea cotele,avand in vedere si faptul ca s-a prelungit viitura (de pe 26 cat era anuntata initial) pana pe 30 mai. Apa in padure are in unele locuri si 3 metri! Mai erau si alti pescari in zona, dar si ei au spus ca nu au avut nici macar o singura trasatura!

Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!