29 apr. 2014

Reteta Boilies din Mamaliga

Posted by Adrian Iordache On 11:47
Ingrediente:
-1 kg malai
-3-400/ gr faina
-1 ou
-aroma

Faceti o mamaliga simpla, o lasati sa se raceasca dupa care adaugati faina si oul.Framantati bine de tot mamaliga, dupa care incepeti sa rulati bile in palma.Puneti bilele intro oala cu apa clocotita si le lasati maxim 5 minute sau pana incep sa iasa la suprafata dupa care le scoateti imediat.ATENTIE! Daca nu le scoateti imediat ce ies la suprafata si le uitati acolo, or sa se sfarame si nu mai sunt bune nici macar de arc. Eu merg pe reteta asta de un an de zile si sunt foarte multumit de cum se prezinta bilele.Sunt rezistente pentru carlig si pentru firul de par, dar si la contactul cu apa, cu o garantie de cel putin 4-5 ore de stat in apa, inclusiv rezistente in curent puternic!Aroma adauga fiecare ce crede si la ce stie ca a mers mai bine la ultimele partide dar sa nu exagerati cu aromele. Pe dunare lasati totul cat mai natural!Eu unul pana astazi nu am gasit o aroma "prinzatoare" asa ca de multe ori o las simpla sau adaug un pic de vanilie s-o indulcesc foarte putin.


Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!