6 apr. 2014

Delta Martie 2014

Posted by Adrian Iordache On 13:44
Am fost in delta pe bratul sf. Gheorghe in perioada 24-30 martie 2014, eu si inca un prieten.A fost una dintre cele mai reusite partide de pescuit de primavara ( desi nu am multe, este a 2-a sau a 3-a delta pe primavara), am prins aproximativ 20 de somni intre 1 si 2 kg la buchet de rame rosii si rame negre, si avat cam la fel doar ca acesta era cuprins intre 500 gr si cel mai mare a cantarit 1.5 kg.La crap am nadit aproape in fiecare zi, dimineata si seara, insa am avut doar 2 trasaturi, unul peste 10 kg scapat chiar inainte de a-l baga in minciog ( a indreptat acul) iar altul de 4 kg luat cu o seara inainte de plecare, numai la porumb.Partea proasta a fost ca in 2 seri am prins cate un cutremur iar noaptea nu mai tragea deloc pestele ( am mai fost recent patit ca dupa cutremur sa nu mai traga pestele o perioada). Am mai prins rosioare multe destul de mari la 300-400 de gr/buc iar platica si babusca erau la ordinea zilei, caras am prins foarte putin, si numai la apa mica...

Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!