22 apr. 2014

Controale in prohibitie!

Posted by Adrian Iordache On 16:26
Am dat peste o serie de clipuri postate pe youtube unde am vazut cam in ce masura decurg controalele  in perioada de prohibitie, dar si in general,insa unul chiar mi-a atras atentia. Este vorba despre acest clip: 


Chiar daca este mai veche postarea merita atentie, pentru ca politia si anpa in loc sa se ocupe de electricieni si adevaratii braconieri,ei prefera sa faca actiuni pe oamenii simpli care pescuiesc cu 2-3 lansete.Nu spun ca omul acesta din clip nu are partea lui de vina, pentru ca a pescuit in perioada de prohibitie, dar cu clipul asta chiar s-au facut de cacao.Adica ei au prins un braconier foarte periculos aici care din maruntisul ala a prins aproape un peste. Intrebarea este defapt, de ce nu interveniti atunci cand va anuntam ca se da cu curent sau plase, si ne fac sa scoatem lansetele din apa si ne fac de multe ori sa plecam sau sa schimbam locul? ANPA face actiuni doar de ochii lumi sa zica, ca face.La ei pe site tot sunt comunicate de presa unde mai amendeaza pe unul sau altul doar ca sa tacem noi si sa aibe si ei cu ce sa se acopere, ca uite domne am facut. Problema este ca braconierilor nu le este frica de nimic, pentru ca nu se fac astfel de actiuni.

Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!