14 feb. 2014

Undita si (R)EVOLUTIA! - VIDEO

Posted by Adrian Iordache On 14:51
Urmariti acest video unde se vorbeste despe problemele si gafele inimaginabile ale ANPA, braconieri si alte probleme ce trebuiesc rezolvate in zona pescuitului!!! O discutie extrem de importanta pentru problemele din anul 2014!Multi dintre noi se confrunta la ora actuala cu o problema inimaginabila din cauza celor de la ANPA!!! Se pare ca ANPA nu mai elibereaza permise anul acesta si se pescuieste in baza permiselor de anul trecut si cu chitanta aferenta platita anul acesta! Acum problema vine de la politia de frontiera. Nu se elibereaza PG-uri fara permisul ANPA! Sunt multi care nu au apucat sa isi faca cardul respectiv anii trecuti din diferite motive personale,dar ei vor anul acesta sa pescuiasca la dunare pe zonele de frontiera, si anpa nu le poate indeplinii aceasta dorinta! Cum se vor rezolva toate acestea, urmariti cu atentie mai jos:
Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!