12 feb. 2014

Pescuitul pe Dunare primavara

Posted by Adrian Iordache On 12:22
Dragi pescari, dat fiind faptul ca temperatura de afara creste usor, usor,totodata incepe sa creasca si apetitul fata de minunatul mal al dunarii! Este inca februarie dar intrebarea este, avem vreo sansa acum sau mai asteptam sa se incalzeasca? Pentru inceput este foarte important sa stim ca sansele unui pescuit cat de cat ok la dunare sunt atunci cand apa incepe sa aiba in jur de 10 grade,bine, sanse de reusita sunt tot timpul anului dar acum merge mai mult pescuitul de finete pe canalele din dunare unde putem prinde platica,babusca si caras.Acestea sunt speciile cele mai active in perioada aceasta a anului.
                                                        
                                                          Vara, pe canal la oltenita

Primavara, pe canal la oltenita


Dunarea


Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!