17 feb. 2014

Apa calda - Cernavoda 15-16 februarie 2014

Posted by Adrian Iordache On 19:45
Am fost in weekend la canalul cu apa calda de la cernavoda, de sambata seara pana duminica dupa-amiaza, in speranta ca putem pescuii si noaptea la fel ca data trecuta doar ca din cauza aburilor care erau acolo de nu vedeam la 1m am stat mai mult in masina in noaptea respectiva.Am pescuit cateva ore pana in 00:00 cand am prins cateva platici.De dimineata s-a ridicat ceata tarziu pe la 10 si abea atunci a inceput sa mai miste. Am mai prins cativa carasi si scobari, 6 salai la 4-500 gr.N-a fost dintre partidele cele mai stralucite dar ca de obicei, iesirea face toti banii!!! Distractia si voia buna la ordinea zilei!
               2 "fiole" cu visinata si palinca, numai bune pentru vremea de 0 grade care era dimineata :))Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!