10 nov. 2013

Greaca 2-3 Noiembrie

Posted by Adrian Iordache On 21:35
Am ajuns la Greaca in jur de ora 16:30 pe data de 2 noiembrie, am pescuit numai dupa mal o singura noapte prilej cu care eu am prins 2 salai de 2,5 si 1,5 kg si o ruptura la buchet de rame, iar Fox a prins o mreana de 3 kg la rama rosie. Toti pestii au tras intre 12 si 6 dimineata, salaii au mancat la maxim 2m de mal unde apa avea o adancime de 0.50-1m maxim. De dimineata am mai avut cateva trasaturi dar la ora 9 s-a incetat activitatea. Va las sa urmariti imaginile mai jos!Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!