21 oct. 2013

Stancea 12-13 octombrie

Posted by Adrian Iordache On 23:03
Am fost in weekendul 12-13 octombrie 2013 pe dunare la Stancea, de unde am ramas doar cu cativa salai si satisfactia iesirii, asta din cauza ca nu a prea mancat pestele, era in zona, sarea dar nu punea botul, asta la o saptamana dupa ce Fox a luat un crap de 9,5 kg si in jur la 20 de kg de caras numai la kg. Apa avea 15 grade si o adancime de 7-8 m la mal, afara a batut vantul 24/24. Nu se putea ajunge deloc cu masina deoarece in saptamana precedenta a plouat si erau numai sleauri asa ca am rugat un prieten din Spantov sa ne duca cu caruta pana la loc :)).
Am facut si cateva poze cu aventura de la Stancea.


Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!