21 oct. 2013

Oltenita 19-20 octombrie

Posted by Adrian Iordache On 23:27
In weekendul care tocmai a trecut, am fost prezenti la Oltenita, o echipa de 3 eu, Fox si un prieten. Am prins 4 somni intre 1-3 kg care au intrat la buchet de rame rosii si negre, cativa carasi la 6-700 gr doar la fine, 5 salai intre 1 si 2 kg numai la pestisori, si un ciortan la kg luat la mamaliga, o partida reusita spunem noi fata de ultima care a fost ceva mai slabuta, in schimb majoritatea  pescarilor care au fost, au prins mult crap la mamaliga. Sambata si duminica s-a prins foarte bine, anul asta dunarea a schimbat mult structura malului si agata in multe locuri care pana nu demult erau de vis pentru pescuitul la stationar. S-a racit apa, are in jur de 12 grade si incepe crapul sa manance bine pentru ca simte ca se apropie iarna, weekendul viitor plec doar dupa crap, iar imediat dupa aceea am sa revin cu detalii, sper sa am rezultate.Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!