17 aug. 2013

Pescuit la Oltenita de sf. Marie!

Posted by Adrian Iordache On 20:22
Am fost miercuri seara 14.08.2013 pe dunare in zona Oltenita. Vedeta serii a fost un salau de 6.02 kg luat la pestisor probabil, deoarece lanseta era pe viermusi si in prima faza s-a crezut ca era crap pana l-am adus pe mal, si ne-am gandit ca a fost o platica mica agatata in ac (la viermusi trageau numai platici de 50gr) care nici clopoteii n-au simtito. In rest s-a mai luat somotei de 1 kg carasi 5-600 gr, asta pana in ora 7:30-8. Eu am avut 4 lansete pe crap dar nici un rezultat, n-a fost pe zona, unde am pescuit noi avea apa 7-8m. In port ne-am intalnit cu cineva care prinsese crap destul de bine dar pe alta zona. De dimineata n-a mai tras la nimic si am plecat pe la 11.


Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!