17 iul. 2013

Pescuit la Dunare la sfarsit de iunie!

Posted by Adrian Iordache On 20:42
Am fost la sfarsitul lunii iunie 4 zile pe dunare pentru un weekend mai prelungit, am stat de vineri pana luni! Capturi au fost un salau la 4 kg care a intrat la pestisor si cateva moace la 2-3 kg la buchet de rame, in rest somotei la kg, platica multa ( si eliberata ca nu ne interesa) strapazani la kg, cateva mrene la 1-2 kg si o ruptura de zile mari care era imposibil de scos din copaci.












Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!