3 iun. 2013

Am fost duminica 2 iunie la Ulmeni, fiind prima partida de pescuit dupa prohibitie, am ajuns la dunare putin cam tarziu undeva la ora 7 si am stat pana la ora 15, timp in care nu am avut mari rezultate dar s-a prins platica si mreana in jurul a 500 gr - 1 kg si s-a pescuit doar din barca! Fox a scapat un somn destul de mare la buchet de rame din cauza faptului ca a avut acul prea mic si nu s-a intepat cum trebuie.
Apa a mai scazut dar accesul auto este impracticabil pana in iulie cel putin din cauza faptului ca inca mai este apa in padure si pe dig...

Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!