13 apr. 2013

Inceput de primavara in Delta

Posted by Adrian Iordache On 19:47
Am fost in perioada 4-7 aprilie eu si inca 2 prieteni la dunavatul de jos,pentru 3 zile in delta dunarii,am plecat joi pe 4 si am ajuns vineri dimineata la ora 5 la dunavat.Am lasat barca la apa si am plecat sa gasim un loc sa ne campam dar surpriza: aproape ca nu aveam unde campa deoarece apa era foarte crescuta.Dupa ce am umblat pe canalul lipovenilor,vanghele si inapoi pe dunavat am reusit sa ne asezam exact la intersectia dunavat cu canalul cocos.In 3 zile petrecute acolo am avut 1 trasatura puternica la crap,la boaba cu squid & octopus mi-a luat fir de pe tambur la greu dar nu am reusit sa il scot ca in fata aveam 3 praguri( am intrat cu barca si am sondat zona).Pe partea unde dadeam eu apa avea o adancime de 11-12 m si vreo 6-7 grade maxim.Am mai avut 3 trasaturi puternice la rama neagra,eu zic ca a fost somn,urmate de driluri si mai apoi rupturi tot din cauza pragurilor.La ultima trasatura sambata seara mi-a tras lanseta in apa.In rest ne-am umplut de albitura gen platica, babusca rosioara sau scobar care tragea de nu apuca sa iti ajunga montura pe fund.In rest vreme buna (sambata ne-au spart tantarii) dar a cam batut vantul. Nu a fost o partida chiar reusita din punct de vedere al pescuitului dar iesirea in sine a facut toti banii.Urmatoarea delta in iunie pana atunci va invit sa urmariti imaginile:
Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!