13 mar. 2013

In recunoastere 10.03.2013

Posted by Adrian Iordache On 20:10
Am fost duminica 10.03.2013 la o iesire pe dunare cu barca sa vedem cum se mai prezinta locurile mai exact in zona Oltenita. Mentionez ca apa este foarte crescuta si era intrata in padure. Pentru weekendul urmator se anunta ploi si viituri deci slabe sanse pentru pescuit momentan.

Probabil in 2-3 saptamani lucrurile vor intra in normal, macar sa mai apucam si noi o partida de un weekend pana la prohibitie! Apa pe dunare avea in jurul a 6 grade iar pe canale ajungea pana la 8 grade celsius. Am incercat sa dam si la lanseta si la undita dar fara sperante, deocamdata. Am avut si o mica problema, ni s-a spart rezervorul de la motor si a trebuit sa improvizam...
Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!